• Posts 11
  • Member Since
  • Last Active
Email
  • Name Elias do Carmo Corrêdo
  • Location: Salto de Pirapora - SP - Brasil
  • Occupation: Perito Criminal
All Posts Topics Started
Brazilian characters - charset - codepage - wrong symbols
Thanks for the 4.05 release 2.
It's really better.
However my problem with the SME Client remains as you can see in the screenshot.
I hope you can help me with this.
Thanks in advance.
Click image for larger version - Name: SMEStorage-Screenshot.png, Views: 11, Size: 535.40 KB
Brazilian characters - charset - codepage - wrong symbols
Ok. Thank you for the answer and sorry for my impatience
Brazilian characters - charset - codepage - wrong symbols
It seems to me that there is no answer for my question.
What is happening.?
Where can I find help?

"The Linux tools are set to use UTF-8 but it seems here they are not using it"
==> 
REALLY????

"First, could I ask that you can see the file names correct from the SME web view so we can isolate the issue"
==> And so, AFTER 47 DAYS, could you isolate the issue???


Brazilian characters - charset - codepage - wrong symbols
Hi

I will send you some screenshots that I think will tell you the whole story.
I hope this will help you to understand and isolate the problem.

Elias
Click image for larger version - Name: SME_-_Linux_KDE_Dolphin.png, Views: 6, Size: 336.92 KB Click image for larger version - Name: SME_software.png, Views: 4, Size: 223.07 KB Click image for larger version - Name: SME_Web_service.png, Views: 4, Size: 110.97 KB
Brazilian characters - charset - codepage - wrong symbols
Errata

After the sync processs I've got  wrong file names in SMEStorage Sync Center and correct file names in the Web.

PS : Interesting exception. The word "Ônibus" seems to stay not affected. (???)

Elias
Click image for larger version - Name: Web_versus_Sync_Linux_test_-_2.png, Views: 63, Size: 171.29 KB
Brazilian characters - charset - codepage - wrong symbols
One more time it's me again.

I'm sending you a screenshot showing the SMEStorage Sync Center compared to the Web interface.
After the sync process I got two version of the same files but with different names,

Elias
Click image for larger version - Name: Web_versus_Sync_Linux_test.png, Views: 16, Size: 163.99 KB
Brazilian characters - charset - codepage - wrong symbols
One more test.
Using the SMEStorage Explorer in Linux, the files are all OK.

Brazilian characters - charset - codepage - wrong symbols
Hi again

Yes, using Windows Seven explorer, the files display correctly.
There is a way to verify or change the UTF-8 option?

Elias
Brazilian characters - charset - codepage - wrong symbols
Hi

Thanks for the answer.

Yes, when I use the SME Web interface the files are displayed correctly.
When I use the iPhone application the files are displayed correctly too.
When I use the "mount -t davfs" option everything is ok.
The problem appears when I use the "smestorage /media/SME-Drive/" or when I use the SMEStorrage Client application (in Linux).
I will verify if the problem appears when using Windows Seven.

Elias
Brazilian characters - charset - codepage - wrong symbols
I am using Chakra Linux and Personal Lifetime Cloud and I have the problem described below.

Mounting like this : 
smestorage /media/SME-Drive/ Userassword --server=smestorage.com --ao

I get a fast answer and WRONG file names like

Horários de ônibus.odt

But if I mount using
mount -t davfs https://webdav.storagemadeeasy.com/ /media/SME-Drive

I get an answer VERY SLOW and correct file names like

Horários de ônibus

Please help me.
HOW CAN I FIX THE WRONG FILE NAMES USING THE SME SOLUTION?
Thanks in advance.
count post selected

Add a Website Forum to your website.